Salată de grădină de pui prăjită

Salată de grădină de pui prăjită
Salata de grădină de pui prăjită necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 584 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pâine ciabatta, lămâi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline), Salată De Pui De Grădină, și Salată De Grădină Marinată / Pregătirea Grădinii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Condimentați puiul în interior și în exterior, apoi umpleți cavitatea cu 1 din lămâi și cimbru. Așezați-vă într-o tavă spațioasă de prăjire, stropiți cu ulei de măsline și prăjiți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Scoateți cositorul din cuptor, apoi împrăștiați bucățile de ciabatta în jurul puiului și zburliți peste prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CiabattaCiabatta
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Adăugați usturoiul și jumătățile de lămâie rămase în formă. Prăjiți totul împreună încă 40 de minute până când crutoanele și prosciutto-ul sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CrutoaneCrutoane
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scoateți din cuptor, transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți crutoanele și prosciutto-ul și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CrutoaneCrutoane
7
În timp ce puiul se răcește, gătiți fasolea verde într-o tigaie cu apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se scurge, se răcește sub apă rece, apoi se răstoarnă într-un castron mare cu ceapa de primăvară și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Pentru a face pansamentul, zdrobiți lămâia prăjită și usturoiul în forma de prăjire cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
10
Îndepărtați toată pielea din usturoi, apoi amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie cu niște condimente răzuiți fundul cositorului pentru a obține toate sucurile lipicioase de pui în pansament. Se amestecă orice suc de odihnă din pui și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
11
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea de pe oase. Chiar înainte de servire, adăugați pansamentul, puiul, crutoanele, prosciutto-ul și salata verde în amestecul de fasole verde din castron, aruncați împreună și împrăștiați pe un platou mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
CrutoaneCrutoane
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista