Salată de grădină de pui prăjită
Salata de grădină de pui prăjită necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 584 calorii, 34G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pâine ciabatta, lămâi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Salată De Grădină Aproape Faimoasă (Imitator De Grădină De Măsline), Salată De Pui De Grădină, și Salată De Grădină Marinată / Pregătirea Grădinii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Condimentați puiul în interior și în exterior, apoi umpleți cavitatea cu 1 din lămâi și cimbru. Așezați-vă într-o tavă spațioasă de prăjire, stropiți cu ulei de măsline și prăjiți timp de 40 de minute.
Scoateți cositorul din cuptor, apoi împrăștiați bucățile de ciabatta în jurul puiului și zburliți peste prosciutto.
Adăugați usturoiul și jumătățile de lămâie rămase în formă. Prăjiți totul împreună încă 40 de minute până când crutoanele și prosciutto-ul sunt crocante.
Scoateți din cuptor, transferați puiul pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Scoateți crutoanele și prosciutto-ul și puneți-le deoparte.
În timp ce puiul se răcește, gătiți fasolea verde într-o tigaie cu apă clocotită timp de 5 minute.
Se scurge, se răcește sub apă rece, apoi se răstoarnă într-un castron mare cu ceapa de primăvară și pătrunjelul.
Pentru a face pansamentul, zdrobiți lămâia prăjită și usturoiul în forma de prăjire cu un tocător de cartofi.
Îndepărtați toată pielea din usturoi, apoi amestecați uleiul de măsline și sucul de lămâie cu niște condimente răzuiți fundul cositorului pentru a obține toate sucurile lipicioase de pui în pansament. Se amestecă orice suc de odihnă din pui și se lasă deoparte.
Când puiul este suficient de rece pentru a fi manevrat, îndepărtați carnea de pe oase. Chiar înainte de servire, adăugați pansamentul, puiul, crutoanele, prosciutto-ul și salata verde în amestecul de fasole verde din castron, aruncați împreună și împrăștiați pe un platou mare de servire.