Salată de grâu crăpată cu măsline verzi și stafide aurii
Salata de grâu crăpată cu măsline verzi și stafide aurii este o vegan garnitură. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, pătrunjel, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe de pui fierte cu ceapă perlată, măsline verzi, stafide aurii și lămâie conservată, Salată de boabe de grâu cu brânză de capră și stafide aurii, și Măsline Verzi Crăpate Cu Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați boabele de grâu, o stropire de sare și suficientă apă pentru a le acoperi cu 2 inci într-o cratiță de 2 litri. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când boabele de grâu sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge și se lasă deoparte. Între timp, așezați bulgurul într-un castron mare și acoperiți cu 1 1/2 căni de apă fierbinte aburitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați-l să stea aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când apa este absorbită și bulgurul este moale. (Îl gust mereu; bulgurul nu ar trebui să aibă nicio criză sau margini dure.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Adăugați boabele de grâu fierte la bulgur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Grâu Fierte
Bulgur
5
Bateți împreună zestele de citrice, sucurile, uleiul de măsline, sarea kosher și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pansamentul la boabe și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
7
Adăugați pătrunjelul, menta, coriandrul, măslinele, stafidele și inimile de țelină și folosiți o spatulă de cauciuc pentru a combina suficient pentru a umezi toate ingredientele. Gustați din nou pentru condimente, adăugând sare suplimentară, suc de citrice sau ulei de măsline, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Toc mereu stafide aurii. Îmi place gustul, dar este o ciudățenie a mea pe care nu-mi place să o mușc într-o stafidă întreagă. Lasă-le întregi, dacă vrei. Dacă nu sunteți un iubitor de coriandru, lăsați-l afară sau înlocuiți niște busuioc proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
De la Crescent City Cooking de Susan Spicer și Paula Disbrowe. Drepturi de autor (c) 2007 de Susan Spicer și Paula Disbrowe. Publicat de Knopf.Susan Spicer s-a născut în Key West, Florida, și a trăit în Olanda până la vârsta de șapte ani, când familia ei s-a mutat la New Orleans. De atunci locuiește acolo și este proprietara a două restaurante, Bayona și Herbsaint. Aceasta este prima ei carte de bucate.Paula Disbrowe a fost fostul bucătar Cowgirl la Hart & Hind Fitness Ranch din Rio Frio, Texas. Înainte de aceasta, a petrecut zece ani lucrând ca scriitoare de alimente și călătorii. Lucrările ei au apărut în New York Times, Food & Wine și Saveur, printre alte publicații importante.