Salată de Grapefruit roz, fenicul și parmezan
Salata de Grapefruit roz, fenicul și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 163 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, salată de unt, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul ras cald cu Grapefruit roz, Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, și Salată roz de Grapefruit și Nasturel.
Instrucțiuni
Bateți oțetul și mierea într-un castron mare pentru a amesteca.
Bateți în ulei de măsline; condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Adăugați andive, salată de unt și fenicul în castron; aruncați pentru a acoperi. Salata de Top cu secțiuni de grapefruit, apoi parmezan și serviți.