Salata de gelatină de caise-portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de brânză colby Longhorn, zahăr, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Salată De Gelatină Portocalie De Caise, Salată De Gelatină De Caise, și Salată De Gelatină De Caise.
Instrucțiuni
1
Scurgeți și rezervați siropul din caise și ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
2
Adăugați apă la egal cu 2 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Într-un vas de amestecare, dizolvați gelatina în apă fierbinte. Se amestecă 1 1/2 căni de sirop de fructe rezervat, se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
La amestecul de gelatină, adăugați caisele, ananasul, nucile și marshmallows. Se amestecă pentru a combina, se toarnă într-o tigaie ușor unsă de 9x13 inch și se răcește până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Bomboane Runts
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-o tigaie mică de sos, combinați zahărul, făina, oul, siropul de fructe rămas și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
6
Se încălzește și se amestecă constant până se îngroașă. La frigider până la răcire.
7
Bateți crema până se formează vârfuri rigide; pliați în amestec de cremă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
8
Se întinde peste gelatină, se dă la frigider și se presară brânză înainte de servire.