Salată De Gelatină De Ananas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de gelatină de ananas. Această rețetă face 16 porții cu 221 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, făină, gelatină de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Gelatină De Afine-Ananas, Salată De Gelatină Cu Ananas De Zmeură, și Salată De Gelatină De Afine-Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc. Se dizolvă gelatina în apă; adăugați ananas.
Se toarnă într-un 13-in. x 9-în. fel de mâncare; se răcește până aproape gata, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron, bateți crema de brânză și toppingul bătut până se omogenizează. Se întinde cu grijă peste gelatină; se răcește timp de 30 de minute. Între timp, într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, sucul de lămâie, apa, făina, gălbenușurile de ou și sucul de ananas rezervat; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa. Mișto. Se întinde cu grijă peste stratul de brânză cremă. Se răcește cel puțin 1 oră.