Salata de gelatină de ananas-afine necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 8 și costă $1.24 pe portie. Acest hor d ' oeuvre are 303 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână gelatină de struguri, ananas, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie, Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie (Pana Cotta), și Salată De Gelatină De Ananas.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o cană de măsurare; adăugați suficientă apă pentru a măsura 1 cană. Se amestecă în gelatină.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Valea Lunii Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Valea Lunii Chardonnay
Aromele de piersică coaptă, pere coapte și vanilie dulce sunt accentuate de note de scorțișoară și cuișoare. Fructele coapte și aromele dulci de stejar însoțesc o senzație de gură bogată și cremoasă, cu suficientă aciditate strălucitoare pentru a concentra finisajul.Valea Lunii Chardonnay este un acompaniament încântător pentru salate, fructe de mare, păsări, carne la grătar mai ușoară și paste pe bază de cremă.