Salată de fructe și șuncă cu curry
Salata de fructe și șuncă cu curry este un aperitiv fără gluten . O porție conține 468 de calorii , 11 g de proteine și 30 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,78 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pepene galben, nuci pecan, mere și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 52% , ceea ce este solid. Încercați Fruit Falooda - Cum se prepară fructe mixte - Soiuri de Falooda , Salată de pui cu curry cu struguri roșii și nuci și Salată de pui cu curry parfumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați șunca, merele și țelina. Într-un bol mic, combinați maioneza, laptele și pudra de curry; turnați peste amestecul de șuncă și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la rece timp de 1 oră.
Serviți peste felii de pepene; presărați cu nuci pecan, dacă doriți.