Salată De Fructe De Mare De Crăciun (Cappon Magro)

Salată De Fructe De Mare De Crăciun (Cappon Magro)
Salata de fructe de mare de Crăciun (Cappon Magro) este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 348 calorii, 44G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, ulei de măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Salată De Fructe De Mare De Crăciun (Cappon Magro), Cannelloni di Magro, și Resturi de Crăciun: salată de friptură de vită cu sos de salată de oțet de orez Chipotle.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Bateți oțetul, rozmarinul, sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie într-un castron mediu până se omogenizează. Treceți treptat în ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
RozmarinRozmarin
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Adăugați suficientă apă rece într-o oală mare și grea pentru a ajunge la o adâncime de 2 inci. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare și adăugați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați fasolea verde, morcovii și conopida. Gatiti pana cand este crocant-fraged, 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți legumele și puneți-le într-un castron pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
1
Adăugați vinul în apa de gătit cu legume. Reglați căldura astfel încât lichidul să fiarbă abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
VinVin
2
Adăugați codul și fierbeți până la fiert, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, scoateți codul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Adăugați scoici și creveți în oală. Acoperiți și gătiți până când toate scoicile s-au deschis și creveții sunt fierți și opaci în centru, 4 până la 5 minute. Aruncați scoicile nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Pentru a asambla salata: aranjați morcovii, fasolea verde și conopida pe un platou mare. Aranjați creveții, scoicile și Codul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Fasole VerdeFasole Verde
MorcovMorcov
CrevețiCreveți
ScoiciScoici
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
6
Stropiți cu jumătate din pansament. Aranjați pene de lămâie și sfeclă în jurul marginii platoului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SfeclăSfeclă
7
Serviți cappon magro cu pâine prăjită și pansamentul rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista