Salată de fructe de Crăciun

Salată de fructe de Crăciun
Salata de fructe de Crăciun durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,02 USD per porție, primești un aperitiv care servește 14. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 298 de calorii, 3 g de proteine și 19 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun. Dacă aveți la îndemână mandarine, gălbenușuri de ou, smântână grea pentru frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor spectaculos de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de fructe de Crăciun, Salată de fructe de Crăciun și Salată de fructe de Crăciun.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați gălbenușurile de ou, apa, oțetul și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si atinge 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Luați de pe foc și răciți; se incorporeaza frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
3
Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați dressing; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 24 de ore.

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Chardonnay, băutura alcoolică și vinul alb sunt alegerile mele de top pentru salata de fructe. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Revista