Salată de friptură, Năsturel și portocale

Salată de friptură, Năsturel și portocale
Friptura, Năsturelul și salata de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 292 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, năsturel, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată de friptură și năsturel, Salată de friptură, pere și năsturel, și Friptură cu sos picant și salată de năsturel.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista