Salată De Friptură La Grătar-Porumb-Spanac

Salata de friptură la grătar-porumb-spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 727 calorii, 35g de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $5.2 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit, spanac pentru copii, porumb pentru urechi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt SALATĂ DE FRIPTURĂ PORTOBELLO LA GRĂTAR CU AVOCADO, LIME ȘI PORUMB LA GRĂTAR, Friptură la grătar și salată de porumb, și Friptură asiatică la grătar și salată de spanac.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Frecați friptura cu 2 lingurițe. uleiul de măsline și următoarele 3 ingrediente.
Ungeți porumbul cu restul de 2 linguri. ulei de măsline.
Fripturi la grătar și porumb în același timp, acoperite cu capac la grătar, 7 până la 8 minute, întorcând friptura o dată și întorcând porumbul la fiecare 4 până la 5 minute.
Lăsați friptura să stea 10 minute.
Între timp, țineți fiecare știulet la grătar în poziție verticală pe o tăietură și tăiați cu grijă în jos, tăind sâmburii din știulet. Aruncați știuleții. Felie subțire friptură.
Puneți spanac, boabe de porumb la grătar, friptură, avocado și grapefruit pe farfurii de servire.
Se servește cu pansament Ranch îmbuteliat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah