Salată de friptură la grătar cu piersici Texas, nuci pecan și Limes
Salata de friptură la grătar cu piersici Texas, nuci pecan și Limes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 563 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 5.53 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți chimen măcinat, scorțișoară măcinată, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Spanac Cu Piersici Și Nuci Pecan, Salată de pui prăjită cu piersici, brânză de capră și nuci pecan, și Nuci Pecan Cu Zahăr: Tradiția Din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura pe un platou mare sau o bucată de folie de plastic și frecați ambele părți cu pudra de chili Ancho. Marinați timp de 1 oră, astfel încât aromele să poată pătrunde în carne.
Între timp, așezați o tigaie mare pentru grătar pe 2 arzătoare la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar în aer liber cu gaz sau cărbune și încălziți-l foarte tare.
Ungeți grătarele cu ulei pentru a împiedica lipirea alimentelor. Frecați piersicile cu ulei și condimentați cu sare și piper.
Puneți piersicile tăiate în jos pe grătar și gătiți timp de 5 până la 8 minute, până când carnea se înmoaie ușor și se caramelizează. Întoarceți-le cu clești și grătați cealaltă parte timp de 3 minute pentru a călca pielea; scoateți pe un platou. Gratiți feliile de var timp de 2 minute pe fiecare parte până când sunt ușor carbonizate.
Răzuiește excesul de pudră de chili de pe suprafața fripturii, astfel încât să nu ardă pe grătar. Frecați friptura cu ulei și condimentați ambele părți cu de sare și piper. Grătați friptura pe cea mai tare parte a grătarului timp de 4 minute pe fiecare parte, până când este bine carbonizată.
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați carnea peste cereale pe diagonală.
Pentru a servi: puneți verdeața pe un platou și aranjați jumătățile de piersică, feliile de tei și friptura deasupra.
Presărați nucile pecan și stropiți salata cu uleiul de măsline.
Această pulbere de chili de casă va adăuga o adâncime de fum la chili și ca o frecare uscată pentru fripturi. Prăjiți bucățile de ancho chile la foc mic într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, agitând tigaia pentru a nu arde.
Puneți chiles într-un mini robot de bucătărie și pulsați la o pulbere.
Adăugați ingredientele rămase și buzz din nou pentru a combina.