Salată De Friptură Flanc La Grătar

Salata de friptură flanc la grătar este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 3.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 343 calorii, 18g de proteine, și 26g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, ceapa verde, salata verde de primăvară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată Caprese cu friptură de flanc la grătar, Friptură de flanc la grătar Hoisin cu salată de tăiței, și Salată de friptură flanc la grătar cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați primele șase ingrediente.
Se toarnă 1/3 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați friptură. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 3 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru pansament.
Scurgeți și aruncați marinada din friptură. Gratar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 11-12 minute pe fiecare parte sau pana cand carnea ajunge la gradul de coacere dorit (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie sa citeasca 145%; mediu, 160%; bine facut, 170%).
Tăiați bobul în felii subțiri.
Într-un castron mare de servire, combinați verdele, roșiile, ridichile, țelina, ceapa și carnea de vită.
Stropiți cu marinată rezervată; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
83% Merlot, 7% Malbec, 5% Cabernet Franc, 5% Syrah.Acest Merlot din 2007 prezintă arome îndrăznețe de afine sălbatice, zmeură roșie punctată cu indicii de cassis și negru Ceylonceai. Cu corp mediu, cu un palat de catifea, aromele senzuale ale acestui vin sunt susținute de mici adaosuri de Malbec,Cabernet Franc și Syrah care contribuie la taninurile cu granulație fină, ușor structurate, senzație de gură largă și finisare durabilă.