Salată De Friptură Fajita La Grătar Cu Ceapă Roz Murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați salata de friptură Fajita la grătar cu ceapă roz murată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 511 calorii, 33g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Încercați Salată Fajita Cu Friptură La Grătar, Muschiulet de vita cu ceapa murata si boabe de piper roz, și Calamari, ardei copți prăjiți și salată de ceapă roșie murată la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul și sucul de lămâie; puneți deoparte 3 linguri. de amestec pentru o marinadă post-grătar. Pentru pansament, adăugați un vârf generos de sare și piper la amestecul de suc de lămâie rămas și bateți încet în ulei; deoparte.
Amestecați chimenul, sarea și piperul într-un vas mic. Frecați fripturile pe ambele părți cu ulei și condimentați cu amestec de chimen.
Ungeți ardeii cu ulei, apoi condimentați cu sare și piper. Într-un castron mic, combinați ceapa cu oțet și un vârf de sare. Puneți totul deoparte.
Construiți un foc pe o singură parte a grătarului (pentru a conserva cărbunele). Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă albă, așezați friptura și ardeii pe raft la foc direct, acoperiți și grătați până când fripturile sunt bine arse, 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru carnea medie până la medie-rară.
Transferați fripturile pe farfurie și stropiți imediat cu amestec de var rezervat.
Transferați ardeii pe o tăietură și tăiați fiecare sfert în treimi pentru a obține 24 de bucăți de piper.
Lăsați să stea 5 minute sau până la 1 oră. Felie subțire friptură peste cereale. Aruncați verdele cu pansament. Aranjați în șase boluri puțin adânci. Se acoperă cu friptură, ardei, ceapă murată și o păpușă de smântână.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Seria de denumiri Yangarran Estate Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot]()
Seria De Denumiri Yangarra Estate Merlot
"Tânăr și vibrant acum, cu o mare explozie de aciditate proaspătă, dar cu scads de fructe. Explodează pe palat cu valuri de arome de cireșe dulci, mure și prune. Taninurile sunt groase și fanteziste. Acesta este un ager, dar ar fi păcat să pierdeți vivacitatea tinerească."- Pasionat De VinAromele profunde de prune coapte și fructe de pădure se disting prin indicii de nucșoară picantă în acest vin minunat. Pe palat, există o mulțime de fructe negre dulci, stratificate subtil cu condimente complexe și stejar prăjit. Bogat și delicios, vinul se termină cu o impresie elegantă de taninuri moi și aromă de lungă durată.