Salată De Friptură De Vară
Salata de friptură de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 36 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. Dacă aveți friptură de vită, roșii, sos Lite Thousand island și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Friptură De Vară, Friptură La Grătar Salată De Vară Tocată, și Salată asiatică de vară cu friptură marinată.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați friptura cu piper.
Grătar 5 până la 7 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Tăiați friptura peste cereale în felii subțiri; aruncați cu toate ingredientele rămase, cu excepția pansamentului într-un castron mare.
Adăugați pansament chiar înainte de servire; se amestecă ușor.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.