Salată De Friptură De Usturoi La Grătar

Salată De Friptură De Usturoi La Grătar
Salata de friptură de usturoi la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $2.16 pe portie. O porție conține 220 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ardei gras, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de friptură și Ratatouille la grătar cu vinetă de busuioc-usturoi, Friptură de usturoi la grătar cu usturoi, și Friptură la grătar cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. În recipientul bine acoperit, agitați toate ingredientele pentru pansament; rezervați 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Acoperiți și grătați carnea de vită la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până la coacerea dorită. Într-un castron mediu, aruncați ardeiul gras și ciupercile cu 2 linguri de pansament; așezați în coșul de grătar. Acoperiți și grătați legumele 5 minute, agitând coșul de grătar pentru a transforma legumele ocazional, până când ardeiul gras este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
3
Presărați carnea de vită cu sare și piper; tăiat în felii de 1/4 inch. Aruncați carnea de vită și pansamentul rezervat de 1/4 cană. Într-un castron mare, puneți salata verde, legumele și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VerziiVerzii
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pansamentul rămas; aruncă.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista