Salată de friptură de flanc cu pansament Chimichurri
Salata de friptură de flanc cu pansament Chimichurri este o fără gluten felul principal. O porție conține 471 calorii, 35g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,91 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, căței de usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Chimichurri, Friptură de flanc cu Chimichurri, și Friptură de flanc cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Combinați pătrunjelul (cu tulpini), oregano șiusturoi în procesor; amestecați 10 secunde.
Adăugați1 / 2 cană de ulei, oțet și sos de ardei iute;amestecați până aproape neted. Se condimentează dressingpentru a gusta cu sare și piper.
Periați grătarul cu ulei.
Presărați fripturape ambele părți cu sare și piper. Grillsteak la coacerea dorită, aproximativ 5 minutepe parte pentru mediu-rare.
Transferați friptura lasuprafața de lucru; lăsați să se odihnească 5 minute.
Între timp, aruncați verdele în castron marecu niște pansament.
Transferați pe platou mare.
Presară mozzarella peste.
Felie subțire friptură peste cereale pe ușordiagonal. Aranjați friptura deasupra verdețurilor.
Stropitcu pansament rămas.
* Disponibil în secțiunea de brânzeturi a multor supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.