Salată De Friptură
Salata de friptură durează aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 563 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,76 USD pe porție. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 152 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, suc de lămâie, rucola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Friptură (Salată Ranen), Salată De Friptură, și Salată De Friptură.
Instrucțiuni
Încălziți câteva lingurițe de ulei într-o tigaie din fontă la foc mare. Se usucă fripturile.
Presărați fripturile pe ambele părți cu puțină sare.
Prăjiți fripturile în tigaie pe ambele părți, doar până se rumenesc frumos.
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți.
Lăsați să gătească încă câteva minute, până când friptura este făcută după bunul plac.
Puteți testa cu un termometru pentru carne.
Scoateți friptura din tigaie la 125 până la 130 buc.f Pentru rare, 140 buc. F pentru mediu rar, 150 buc. pentru mediu. Sau folosiți degetele pentru a testa carnea pentru coacere (consultați testul cu degetul pentru a verifica coacerea cărnii).
Scoateți din tigaie pe o tăietură.
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de tăiere.
Tăiați felii subțiri, pe diagonală, astfel încât să tăiați bucăți largi, peste bobul cărnii.
Compuneți salatele: aruncați împreună verdeața de salată, rucola, ardeiul gras, brânza de capră și scallions. Aranjați pe plăci individuale.
Așezați deasupra câteva felii de friptură feliată răcită.
Presărați cu semințe de rodie sau kumquats feliate dacă utilizați.
Se amestecă sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul și sarea și piperul după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.