Salată de fenicul și portocale cu vinetă de lămâie-ghimbir

Salată de fenicul și portocale cu vinetă de lămâie-ghimbir
Salata de fenicul și portocale cu vinaigretă de lămâie-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, bulbul de fenicul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir, Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie, și Salată de fenicul cu vinaigretă portocalie-balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați felii de baghetă pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se lasă să se răcească și se rupe în bucăți. Între timp, bateți oțetul, lămâia și portocalele, ghimbirul și piperul într-un castron mare; se condimentează cu sare și se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Lucrând peste castron cu pansament, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați fenicul, frunzele de fenicul, verdeața de muștar și crutoanele în castron; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
CrutoaneCrutoane
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Per porție: 240 calorii, 12 g grăsime, 5 g fibre
7
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista