Salată de fenicul și portocale cu vinetă de lămâie-ghimbir

Salată de fenicul și portocale cu vinetă de lămâie-ghimbir
Salata de fenicul și portocale cu vinaigretă de lămâie-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, bulbul de fenicul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir, Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie, și Salată de fenicul cu vinaigretă portocalie-balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați felii de baghetă pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se lasă să se răcească și se rupe în bucăți. Între timp, bateți oțetul, lămâia și portocalele, ghimbirul și piperul într-un castron mare; se condimentează cu sare și se amestecă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Lucrând peste castron cu pansament, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați fenicul, frunzele de fenicul, verdeața de muștar și crutoanele în castron; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar VerdeMustar Verde
CrutoaneCrutoane
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Per porție: 240 calorii, 12 g grăsime, 5 g fibre
7
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista