Salată de fenicul și portocale cu vinetă de lămâie-ghimbir
Salata de fenicul și portocale cu vinaigretă de lămâie-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bagheta, bulbul de fenicul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Păstrăv cu crustă de fenicul cu vinetă de lămâie-ghimbir, Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie, și Salată de fenicul cu vinaigretă portocalie-balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați felii de baghetă pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, 8-10 minute.
Se lasă să se răcească și se rupe în bucăți. Între timp, bateți oțetul, lămâia și portocalele, ghimbirul și piperul într-un castron mare; se condimentează cu sare și se amestecă în ulei.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați toată coaja și miezul alb din portocale; aruncați. Lucrând peste castron cu pansament, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; aruncați membranele.
Adăugați fenicul, frunzele de fenicul, verdeața de muștar și crutoanele în castron; aruncați pentru a combina.
Per porție: 240 calorii, 12 g grăsime, 5 g fibre