Salată de fenicul, portocală și Parmigiano

Salata de fenicul, portocala și Parmigiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 90 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, bulb de fenicul, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Salată De Fenicul, Țelină, Portobello Și Parmigiano Reggiano, și Fenicul Cu Parmigiano Și Lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 8 Ingrediente, amestecând cu un bici.
Pentru a pregăti salata, combinați fenicul, salata verde, secțiunile portocalii, pătrunjelul și brânza Parmigiano-Reggiano într-un castron mare; aruncați bine.
Stropiți cu vinetă; aruncați ușor pentru a combina.