Salată De Fenicul-Mere
Salata de fenicul-mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 288 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză, ulei de măsline, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salată de fenicul și mere, Salată de mere și fenicul, și Salată de fenicul și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați muștarul, 1/4 linguriță. sare, un vârf de piper și 2 linguri. suc de lămâie până se dizolvă sarea. Adăugați încet uleiuri, amestecând până se amestecă și se îngroașă. Condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți. Se amestecă coaja de lămâie.
Îndepărtați straturile exterioare dure de bulb de fenicul și tăiați-le în jumătate.
Îndepărtați miezul dur și tăiați subțire fiecare jumătate. (Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni, ambalate slab.)
Se adaugă în castron cu pansament.
Aruncați feliile de mere cu 1 lingură rămasă. suc de lămâie.
Se adaugă în castron împreună cu varza și țelina. Aruncați salata pentru a acoperi toate ingredientele cu pansament. Se acoperă cu așchii de parmezan și se servește.