Salată de fasole verde și sparanghel
Salata de fasole verde și sparanghel necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sparanghel, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, Salată de sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde și sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Aruncați bucățile de fasole verde și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol până când fasolea verde este acoperită uniform; se întinde pe o foaie de copt.
Prăjiți fasolea verde în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Aruncați bucățile de sparanghel și 1 lingură de ulei într-un bol până când sparanghelul este acoperit uniform; întindeți pe foaia de copt cu fasolea verde parțial prăjită.
Continuați să prăjiți amestecul de fasole verde și sparanghel până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Aruncați fasolea verde prăjită și sparanghelul cu ceapă roșie, roșii cherry și pătrunjel într-un castron mare; condimentează cu sare kosher și piper negru.