Salata de fasole verde și sparanghel necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sparanghel, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, Salată de sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde și sparanghel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Aruncați bucățile de fasole verde și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol până când fasolea verde este acoperită uniform; se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți fasolea verde în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Aruncați bucățile de sparanghel și 1 lingură de ulei într-un bol până când sparanghelul este acoperit uniform; întindeți pe foaia de copt cu fasolea verde parțial prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Continuați să prăjiți amestecul de fasole verde și sparanghel până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Aruncați fasolea verde prăjită și sparanghelul cu ceapă roșie, roșii cherry și pătrunjel într-un castron mare; condimentează cu sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat