Salată de fasole verde și sparanghel

Salată de fasole verde și sparanghel
Salata de fasole verde și sparanghel necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 servește 8 și costă $1.15 pe portie. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sparanghel, fasole, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, Salată de sparanghel și fasole verde, și Salată de fasole verde și sparanghel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aruncați bucățile de fasole verde și 1 lingură de ulei de măsline într-un bol până când fasolea verde este acoperită uniform; se întinde pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Prăjiți fasolea verde în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Aruncați bucățile de sparanghel și 1 lingură de ulei într-un bol până când sparanghelul este acoperit uniform; întindeți pe foaia de copt cu fasolea verde parțial prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Continuați să prăjiți amestecul de fasole verde și sparanghel până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Aruncați fasolea verde prăjită și sparanghelul cu ceapă roșie, roșii cherry și pătrunjel într-un castron mare; condimentează cu sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista