Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică

Salata de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, radicchio și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Salată de smochine, fasole verde și Radicchio cu alune, și Sfeclă balsamică la cuptor cu ceapă roșie și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, 1/4 cană de oțet și frunza de dafin în borcan mare sau castron mediu.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați o bucată mare de folie pe foaia de copt.
Așezați sfecla în centrul foliei.
Stropiți sfecla cu 1 lingură de ulei și 2 linguri de apă. Top cu o altă bucată de folie; crimp marginile pentru a sigila bine. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește complet.
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Bateți restul de 6 linguri de oțet balsamic, 1/2 cană de ulei, șalotă și cimbru într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. (Sfecla, fasolea și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Curățați și tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch. Aranjați frunze mari de radicchio pe un platou foarte mare pentru a acoperi (rezervați frunze mici pentru o altă utilizare).
Scurgeți ceapa roșie; împrăștiați peste radicchio. Aranjați fasolea peste ceapă. Aranjați feliile de sfeclă decorativ peste fasole.
Se toarnă sosul peste salată și se servește.