Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică

Salată de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică
Salata de fasole verde și Radicchio cu sfeclă prăjită și ceapă roșie balsamică este un fără gluten și vegan rețetă cu 16 porții. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 103 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, frunza de dafin, radicchio și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Salată de smochine, fasole verde și Radicchio cu alune, și Sfeclă balsamică la cuptor cu ceapă roșie și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa, 1/4 cană de oțet și frunza de dafin în borcan mare sau castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Condimentează generos cu sare și piper. Acoperiți și răciți peste noapte. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ApăApă
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați o bucată mare de folie pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați sfecla în centrul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Stropiți sfecla cu 1 lingură de ulei și 2 linguri de apă. Top cu o altă bucată de folie; crimp marginile pentru a sigila bine. Prăjiți sfecla până se înmoaie când este străpunsă cu furculița, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 6 minute. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se scurge și se usucă.
9
Bateți restul de 6 linguri de oțet balsamic, 1/2 cană de ulei, șalotă și cimbru într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul cu sare și piper. (Sfecla, fasolea și pansamentul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FasoleFasole
SfeclăSfeclă
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Curățați și tăiați sfecla în felii groase de 1/4 inch. Aranjați frunze mari de radicchio pe un platou foarte mare pentru a acoperi (rezervați frunze mici pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
SfeclăSfeclă
11
Scurgeți ceapa roșie; împrăștiați peste radicchio. Aranjați fasolea peste ceapă. Aranjați feliile de sfeclă decorativ peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
CeapăCeapă
FasoleFasole
SfeclăSfeclă
12
Se toarnă sosul peste salată și se servește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate39
Revista