Salată de fasole verde, nuc și Feta
Salata de fasole verde, nuc și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 542 calorii, 10g de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de fasole verde, nuc și Feta, Salată de fasole verde și nucă, și Salată De Fasole Verde De Nuc.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mare și condimentați cu un vârf mare de sare.
Adăugați fasolea verde și gătiți timp de 3 până la 4 minute până când sunt fragede, dar încă crocante.
Se transferă la fierbere de apă cu gheață pentru a se răci și apoi se scurge și se usucă.
Adăugați fasolea verde, ceapa și nucile într-un castron mare.
Într-un castron separat, amestecați împreună oțetul și uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Se toarnă vinetă peste fasole verde, ceapă și nuci și se amestecă pentru a se combina.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu feta sfărâmată și piper negru proaspăt crăpat.