Salată de fasole verde marinată și cartofi
Salata de fasole verde marinată și cartofi este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, fasole, slănină tăiată în centru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Salată de fasole verde marinată și fasole de unt, Salată marinată de fasole verde și mere, și Salată De Fasole Verde Marinată Și Cartofi Roșii.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita 5 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Puneți cartofii într-o cratiță; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se înmoaie; scurgere. Puneți cartofii în tigaie la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de oțet în tigaie; aduceți la fierbere.
Combinați restul de 2 linguri de oțet, ulei, 1/4 linguriță de sare și piper într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți fasolea cu amestec de oțet; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați fasolea pe un platou de servire; aranjați cartofii peste fasole.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare, pătrunjel și slănină.
Se servește la temperatura camerei.