Salată de fasole verde cu sos de ton și măsline
Salata de fasole verde cu sos de ton și măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 201 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă, fasole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 80%. Încercați Salată de fasole verde cu sos de ton și măsline, Salată de fasole verde, brânză de capră și măsline verzi, și Salată de fasole verde cu porumb, busuioc și măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este crocanta, 4 pana la 5 minute.
Se scurge într-o strecurătoare și se transferă imediat într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul. Când fasolea este rece, se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie, apoi se aranjează pe un platou și se condimentează cu sare.
Ton pur cu ulei de măsline, apă, suc de lămâie și pastă de hamsii într-un blender, răzuind părțile laterale, după cum este necesar, până când este foarte neted. Sos de sezon cu sare și piper și lingură peste fasole. Împrăștiați măslinele și frunzele de pătrunjel deasupra.