Salata de fasole verde cu Crema de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 122 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Dacă aveți mustar din cereale integrale, piper, CR fra fra fra FRA, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar, Salată de fasole verde cu vinetă de muștar, și Salată de fasole verde cu vinetă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti fasolea 5 minute sau pana cand este crocanta-frageda in apa clocotita cu 1 3/8 lingurite de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Sare
2
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
3
Se scurge și se usucă.
4
Combinați restul de 1/8 linguriță de sare, arpagic și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați fasole în amestecul de muștar; aruncați. Împărțiți fasolea uniform între 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de migdale.