Salată de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini
Salata de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Un amestec de piper, suc de portocale, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole cu Broccoli și Cannellini, Supă De Broccoli, Fasole Cannellini Și Cheddar, și Romanesco Broccoli, Broccoli Sau Paste De Conopidă Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți buchețelele Romanesco într-un coș cu aburi și puneți-le într-o oală mare umplută cu 1/2 in. apă. Aburiți la foc mediu-mare până când sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Transferați într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece.
Bateți oțetul, uleiul, coaja și sucul de portocale, caperele, sarea și piperul într-un castron mare.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.