Salata de fasole Romanesco Broccoli și Cannellini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 286 calorii. Un amestec de piper, suc de portocale, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole cu Broccoli și Cannellini, Supă De Broccoli, Fasole Cannellini Și Cheddar, și Romanesco Broccoli, Broccoli Sau Paste De Conopidă Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți buchețelele Romanesco într-un coș cu aburi și puneți-le într-o oală mare umplută cu 1/2 in. apă. Aburiți la foc mediu-mare până când sunt fragede, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Romanescu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Bateți oțetul, uleiul, coaja și sucul de portocale, caperele, sarea și piperul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Oțet
Capere
Piper
Suc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a acoperi.