Salată De Fasole Cu Ierburi

Salata de fasole cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole de ceară fragedă, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei, Salată de creveți cu ierburi și fasole albă, și Salată de fasole mixtă cu ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Scurgeți și rulați sub apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Se scurge din nou și se usucă.
Așezați într-un castron mare.
Aruncați cu șalotele și uleiul. Se condimentează cu sare și piper.
Chiar înainte de servire, aruncați fasolea cu oțetul. Aruncă cu busuiocul.
* Aveți la îndemână multă apă spumantă și lămâi și tei (tăiate în sferturi). Puteți introduce o jumătate de var în cuptorul cu microunde la înălțime timp de 10 secunde pentru a-l face mai flexibil.* Prepararea ceaiului cu gheață preparat?
Lăsați-l să se răcească înainte de a se răci, altfel se va înnora.