Salată de fasole Cannellini, roșii cherry și ceapă roșie
Salata de fasole Cannellini, roșii cherry și ceapă roșie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oțet de vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Fasole Cannellini, Pătrunjel, Roșii, Ceapă Roșie, Salată de fasole Cannellini, ceapă roșie și Rucola, și Garnitură de fasole Cannellini cu fenicul, ceapă roșie și șofran.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți fasolea și amestecați cu roșiile, ceapa și oțetul. Condimentați, apoi adăugați busuioc chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.