Salată de fasole albă și rucola

Salată de fasole albă și rucola
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Salata de fasole albă și rucola ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,29 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 305 calorii , 16 g de proteine și 10 g de grăsimi . Un amestec de sare și piper kosher, fulgi de piper, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de fasole și fasole verde cu pesto de rucola , Salată de rucola și pere cu nuci prăjite și Salată de rucola cu rodie, avocado și brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte, puneți fasolea într-un castron mare și adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Înmuiați peste noapte în frigider. A doua zi, scurgeți fasolea, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete MiciRosii Uscate La Soare In Ulei, Scurse Si Taiate Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați ceapa roșie și căleți la foc mediu-mic timp de 7 până la 9 minute, până se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Adăugați fasolea și suficientă apă pentru a le acoperi cu 3 inci. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul și fierbeți ușor timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scurgeți fasolea și ceapa și transferați-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie de 10 până la 12 inchi la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați roșiile uscate la soare, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și prosciutto și gătiți timp de 4 până la 5 minute, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
ProsciuttoProsciutto
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Se toarnă amestecul de ulei fierbinte peste fasolea scursă caldă, amestecând bine. Se lasă să se răcească doar 10 minute. Cât este încă cald, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Puneți într-un castron mare, puțin adânc, înconjurați cu rucola, gustați după condimente și serviți cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista