Salată de fasole albă și rucola
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Salata de fasole albă și rucola ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 1,29 USD per porție , primești un fel principal care servește 6. O porție conține 305 calorii , 16 g de proteine și 10 g de grăsimi . Un amestec de sare și piper kosher, fulgi de piper, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Salată de fasole și fasole verde cu pesto de rucola , Salată de rucola și pere cu nuci prăjite și Salată de rucola cu rodie, avocado și brânză de capră .
Instrucțiuni
Cu o seară înainte, puneți fasolea într-un castron mare și adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Înmuiați peste noapte în frigider. A doua zi, scurgeți fasolea, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou.
Încinge cele 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu.
Adăugați ceapa roșie și căleți la foc mediu-mic timp de 7 până la 9 minute, până se ofilește.
Adăugați fasolea și suficientă apă pentru a le acoperi cu 3 inci. Aduceți la fierbere și îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul și fierbeți ușor timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Scurgeți fasolea și ceapa și transferați-le într-un bol de amestecare.
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie de 10 până la 12 inchi la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile uscate la soare, usturoiul, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și prosciutto și gătiți timp de 4 până la 5 minute, până când sunt parfumate.
Se toarnă amestecul de ulei fierbinte peste fasolea scursă caldă, amestecând bine. Se lasă să se răcească doar 10 minute. Cât este încă cald, amestecați coaja de lămâie, sucul de lămâie, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper negru.
Puneți într-un castron mare, puțin adânc, înconjurați cu rucola, gustați după condimente și serviți cald sau la temperatura camerei.