Salată de Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant
Salata Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 125 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână radicchio rupt, pepene galben, pepene galben și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Escarole cu pepeni și Prosciutto crocant, Salată de pepene galben și Prosciutto crocantă, și Prosciutto crocant și salată de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați prosciutto într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când sunt crocante.
Combinați șalotele și următoarele 5 ingrediente (șalotă prin piper) într-un castron mare, amestecând cu un bici.
Adăugați escarole și radicchio și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați miere și pepene galben și aruncați pentru a combina.
Așezați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de prosciutto.
Presărați fiecare porție cu 1 linguriță de migdale.