Salată de Endive, pere și Roquefort

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata Endive, pere și Roquefort. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 3,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, ulei de măsline, jumătăți de nuc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 51%. Încercați Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort, Cicoare-Endive Roquefort și salată de nuc, și Salată De Andive, Mere Și Nuci Cu Roquefort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați capătul de bază al fiecărui cap de andive și feliați-l pe jumătate pe lungime.
Tăiați miezurile, separați frunzele și așezați 1 1/2 până la 2 capete de andive pe fiecare farfurie.
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, muștarul, gălbenușul de ou, sarea și piperul. Bateți încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie. Aruncați perele cu niște vinetă și așezați-le pe andive.
Stropiți vinaigreta rămasă peste frunzele de andive pentru a le umezi. Zdrobiți Roquefortul pe andive.
Se presară cu nuci și se servește la temperatura camerei.