Salată de eglefin afumat cu ouă poșate și cromormaltons

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia dvs. de rețete, salată de eglefin afumat cu ouă poșate și crotoni ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 2246 calorii, 74G de proteine, și 141g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,31 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 40 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de muștar integral, fasole de ambalaj, eglefin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ratatouille cu ouă Pocate și crutoane de usturoi, Ratatouille cu ouă Pocate și crutoane de usturoi, și Kedgeree De Eglefin Afumat, Ouă De Prepeliță Și Maioneză Curry.
Instrucțiuni
Bateți muștarul, oțetul, 3 lingurițe de ulei cu 1 lingură de apă și un vârf de sare pentru a face un pansament.
Încălziți grătarul la mare, împrăștiați pâinea pe o tavă de copt și stropiți cu uleiul rămas. Puneți pe fundul grătarului și prăjiți-l timp de 8-10 minute, aruncând la fiecare câteva minute până când este bine făcut.
În timp ce crutoanele se prăjesc, fierbeți fasolea timp de 3-5 minute până când sunt fierte, dar ușor crocante. Scoateți-le folosind o lingură cu fante și aruncați-le într-un castron cu puțin pansament. Coborâți focul sub apă, adăugați eglefinul și braconați ușor timp de 5 minute. Ridicați peștele pe o farfurie, adăugați un strop de oțet în apă, rupeți ouăle și braconați-le timp de 3 minute. Ridicați-le pe o bucată de prosop de bucătărie pentru a se scurge.
Răsturnați frunzele într-un castron mare și fulgi peste eglefin în bucăți mari.
Adăugați crotonii și fasolea plus cea mai mare parte a pansamentului, apoi aruncați totul împreună. Îngrămădiți pe 2 farfurii, acoperiți cu ouăle, stropiți cu pansamentul rămas și mâncați cât este încă cald.