Salată de dovleac ghindă prăjită
Rețeta Salată de dovleac ghindă prăjită se poate face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă servește 4. O porție conține 242 de calorii , 6 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 2,29 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită chimen măcinat, sirop de arțar, usturoi și merișoare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Cu un scor de 66% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Farrotto cu dovleac de ghindă prăjită , dovlecei de ghindă prăjit umplut cu Biryani picant (vege/vegan) și biscuiți de ghindă cu salvie și gruyere .
Instrucțiuni
Poziționați un suport în poziția centrală a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt sau o tavă cu jeleu cu hârtie de copt.
Întindeți cuburi de dovleac ghindă pe tava de copt pregătită și amestecați cu 2 linguri de ulei de măsline.
Se amestecă scorțișoară, praf de ceapă, chimen, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru într-un castron mic; se presara amestecul de condimente peste cuburi de dovlecei.
Coaceți pe grătarul central al cuptorului preîncălzit până când dovleceii sunt fragezi, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Bateți oțetul de mere, siropul de arțar, muștarul de Dijon, coaja de portocală, garam masala, usturoiul, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron până se combină bine; picurați încet ulei de măsline în amestecul de oțet, amestecând constant, până când uleiul de măsline se încorporează în dressing. Dați la frigider în timp ce parcurgeți pașii rămași.
Aruncați cuburi de dovleac ghindă fierte, pui de rucola, merișoare, fistic și brânză de capră într-un castron de salată; stropiți cu dressing și serviți.