Salată De Căpșuni-Portocale

Salată De Căpșuni-Portocale
Salata de căpșuni-portocale este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, portocale de buric, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Portocale-Căpșuni, Salată De Pui Cu Căpșuni-Portocale, și Salată de portocale, căpșuni și Kiwi (Ww) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 căni de apă și zahăr la fierbere. Gatiti doar pana se limpezeste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Lăsați siropul să se răcească foarte scurt, apoi adăugați 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc feliate subțire. Se lasă deoparte să se absoarbă și să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Clătiți și curățați căpșunile și tăiați-le în sferturi (sau șesimi dacă sunt foarte mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
4
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați portocalele. Așezați 1 tăietură portocalie în jos pe o tăietură. Urmând curba cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb. Ținând portocala peste un castron pentru a prinde suc, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; aruncați segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membranele. Repetați cu portocalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați căpșuni în portocale și turnați sirop de busuioc peste fructe. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista