Salată De Căpșuni-Portocale
Salata de căpșuni-portocale este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, portocale de buric, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Portocale-Căpșuni, Salată De Pui Cu Căpșuni-Portocale, și Salată de portocale, căpșuni și Kiwi (Ww) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 căni de apă și zahăr la fierbere. Gatiti doar pana se limpezeste, 2 pana la 3 minute.
Lăsați siropul să se răcească foarte scurt, apoi adăugați 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc feliate subțire. Se lasă deoparte să se absoarbă și să se răcească.
Clătiți și curățați căpșunile și tăiați-le în sferturi (sau șesimi dacă sunt foarte mari).
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați portocalele. Așezați 1 tăietură portocalie în jos pe o tăietură. Urmând curba cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb. Ținând portocala peste un castron pentru a prinde suc, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; aruncați segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membranele. Repetați cu portocalele rămase.
Adăugați căpșuni în portocale și turnați sirop de busuioc peste fructe. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.