Salată De Căpșuni-Portocale

Salată De Căpșuni-Portocale
Salata de căpșuni-portocale este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, portocale de buric, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Portocale-Căpșuni, Salată De Pui Cu Căpșuni-Portocale, și Salată de portocale, căpșuni și Kiwi (Ww) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 1/2 căni de apă și zahăr la fierbere. Gatiti doar pana se limpezeste, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Lăsați siropul să se răcească foarte scurt, apoi adăugați 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc feliate subțire. Se lasă deoparte să se absoarbă și să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
3
Clătiți și curățați căpșunile și tăiați-le în sferturi (sau șesimi dacă sunt foarte mari).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4
Cu un cuțit mic și ascuțit, tăiați portocalele. Așezați 1 tăietură portocalie în jos pe o tăietură. Urmând curba cu cuțitul, tăiați coaja și miezul alb. Ținând portocala peste un castron pentru a prinde suc, tăiați între membranele interioare și fructe pentru a elibera segmente; aruncați segmente în castron. Strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membranele. Repetați cu portocalele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați căpșuni în portocale și turnați sirop de busuioc peste fructe. La frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista