Salată de cuscus curry cu afine dulci uscate
Salata de cuscus curry cu afine dulci uscate este un vegan farfurie. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Salată de cuscus curry cu afine uscate, Cuscus Curry Cu Afine Uscate, și Salată de cuscus cu brânză albastră și afine uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați cuscusul, afinele, pudra de curry, sarea și zahărul împreună într-un bol rezistent la căldură. Aduceți apă (cantitatea va fi listată pe instrucțiunile pachetului) la fierbere și turnați-o peste cuscus.
Adăugați sucul de portocale. Dă-i o agitare mare, acoperă bine vasul și lasă-l să stea, dându-i o agitare mare o dată sau de două ori, până când apa este absorbită și cuscusul este fraged, aproximativ 5 minute.
Puneți cuscusul cu o furculiță.
Adăugați uleiul de măsline, ceapa, pătrunjelul, sucul de lămâie și nucile. Se amestecă până când totul este distribuit uniform în cuscus. Faceți până la 2 ore înainte și păstrați la temperatura camerei până când sunteți gata de servire. Verificați condimentele chiar înainte de a servi salata și adăugați sare și piper, după gust.
Notă: pentru a prăji nucile, întindeți-le pe o foaie de copt și coaceți într-un cuptor de 400 de grade F până când devin mai întunecate, aproximativ 8 minute.