Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de cuscus Curry. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 501 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare și piper kosher, castraveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cuscus Curry, Salată de cuscus curry cu afine uscate, și Conopidă Curry, Linte Roșie Și Salată De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Conopidă: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt din belșug cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mediu, aruncați conopida și uleiul de măsline împreună până când sunt acoperite. Puneți un singur strat pe foaia de copt pregătită și condimentați cu sare și piper, după gust. Prăjiți până la auriu și fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute. Se lasă deoparte să se răcească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline întregi Coapte
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Salată: într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui, pudra de curry și sarea la fiert la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cuscusul. Acoperiți vasul și lăsați cuscusul să absoarbă lichidul, aproximativ 5 până la 7 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și transferați-l într-un bol mare de servire. Amestecați conopida gătită, afine, caju, castraveți, pătrunjel și coajă de lămâie. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Nonpareils Argintii
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De Marar
Caju
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Pansament: într-un castron mic, amestecați împreună iaurtul, uleiul de măsline și pudra de curry până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Chiar înainte de servire, adăugați pansamentul în salată și aruncați bine pentru a acoperi.