Salată de curmale și ceapă din Africa de Sud
Africa de Sud data și ceapa salata ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curmale, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de sfeclă și ceapă din Africa de Sud, Salată De Vinete Prăjită Din Africa De Sud, și Budinca Din Africa De Sud pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
Africanul poate fi asociat cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Warwick Estate Pinotage. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.