Salată de creveți și castraveți
Salata de creveți și castraveți este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de creveți, caju prăjit, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare includ Paste cu creveți, mărar și castraveți, Sushi De Creveți Cu Castraveți Murați, și Supă răcită de Avocado și castraveți cu Salsa de creveți și scoici.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare creveți pe jumătate pe lungime, îndepărtând vena care curge pe spate. Folosind un cojitor de legume, îndepărtați castravetele de toată pielea și aruncați-l, apoi continuați să îndepărtați fâșii lungi de carne de castravete până ajungeți la semințe. Se toacă coriandrul și se amestecă cu fâșiile de castraveți și creveții.
Faceți pansamentul într-un pistil și mortar bătând împreună ardeiul iute și zahărul într-o pastă.
Adăugați sosul de pește și sucul de lămâie în pastă și amestecați bine.
Se toarnă peste salată chiar înainte de servire, cu nucile presărate deasupra.