Salată de creveți braconată cu sos de cidru

Salata de creveți poșată cu pansament de cidru este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 428 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână salată boston ruptă, ghimbir, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi bețișoarele de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Salată de paste cu creveți Pocați și pansament cu mărar de lămâie, Creveți Pocați cu cidru cu Salsa de mere Izabela, și Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti creveții, combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Se strecoară amestecul de cidru printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Întoarceți amestecul de cidru în tigaie; aduceți la fierbere. Se amestecă creveții; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți creveții din amestecul de cidru și aruncați amestecul de cidru. Tăiați creveții; rece.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați 1/2 cană de cidru și următoarele 4 ingrediente (prin hrean) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Pentru a pregăti salata, așezați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mare.
Stropiți 1/2 cană de pansament peste amestecul de salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați creveți la pansamentul rămas; aruncați pentru a acoperi. Aranjați creveții deasupra salatei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.