Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Salata de Crab pe aperitivul de andive ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 205 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte evaporat, ridichi, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Salată de Crab în frunze de andive, Endive umplute cu salată de Crab Old Bay, și Salată De Andive Și Crab Belgian Violet pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.