Salată De Crab-Ouă Umplute
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 129 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, ridichi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ouă Umplute Cu Crab, Salată De Crab-Dovlecei Umpluți, și Endive umplute cu salată de Crab Old Bay.
Instrucțiuni
Combinați ridichi, 2 lingurițe de suc și 1/4 linguriță de sare într-un castron; aruncă. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Așezați ouăle într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece la 1 inch deasupra ouălor; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Puneți ouăle în apă cu gheață și răciți complet. Crăpați ușor cojile de ouă; coaja sub apă curentă rece.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile. Apăsați gălbenușurile printr-o sită într-un castron. Puneți deoparte 1 lingură de gălbenușuri.
Combinați restul de 1 linguriță de suc, gălbenușurile rămase, 1/4 linguriță de sare și piper într-un castron; adăugați treptat ulei, amestecând bine cu un tel până când uleiul este încorporat. Se amestecă iaurtul.
Adăugați carne de crab, țelină și muștar; se amestecă ușor până se combină. Gustați umplutura de crab și reglați condimentele, dacă este necesar.
Aranjați un evantai de 3 frunze de salată pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei jumătăți de albuș de ou pentru a-i ajuta să stea plat. Îngrămădiți umplutura de crab uniform în jumătăți de albuș de ou.
Așezați 2 jumătăți de albuș de ou pe fiecare farfurie pe o parte a salatei.
Presărați 1 lingură de gălbenuș rezervat peste jumătățile de albus de ou. Aranjați 1/4 cană amestec de ridiche pe cealaltă parte a fiecărei porții.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.