Salata de conopidă Romaine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 241 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, parmezan, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată De Romaine.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, pesmet brun în unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați romaina într-un bol mare de salată. Într-un castron mic, combinați maioneza, parmezanul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă peste romaine și se aruncă pentru a acoperi. Se acoperă cu conopidă și firimituri rezervate.