Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de conopidă de Picnic. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 12. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată De Picnic, Salată De Picnic Antipasto, și Salată De Picnic În Familie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați conopida, țelina și piperul. Într-un castron mic, combinați smântână, sos de salată, muștar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Măsline întregi Coapte
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se toarnă peste amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3
Se presară cu slănină. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.