Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Salata de conopidă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mazăre, piper măcinat, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Rețete similare includ Salată de conopidă și varză (tabouli de conopidă), Salată De Conopidă, și Salată De Conopidă.
Instrucțiuni
1
Așezați conopida într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe până la licitație doar furculiță, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se scurge și se răcește ușor.
3
Într-un castron mare amestecați împreună maioneza, muștarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Muștar
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați conopida, ouăle, ceapa, mazărea, murăturile de mărar și slănina în pansament și amestecați până când sunt bine acoperite. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 24 de ore. Cu cât salata de conopidă se răcește mai mult, cu atât aroma este mai bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De Mărar
Conopidă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită