Salată de ciuperci Paris cu lămâie, pătrunjel și parmezan

Salată de ciuperci Paris cu lămâie, pătrunjel și parmezan
Salata de ciuperci Paris cu lămâie, pătrunjel și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare de mare, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 393 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Salată de conopidă și pătrunjel parmezan, Salată de conopidă și pătrunjel parmezan, și JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich – în Las Vegas, puteți gusta Parisul, la Hotelul Paris pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Montați robotul de bucătărie cu atașamentul subțire pentru feliere. Împingeți mai întâi Parmigiano-Reggiano, apoi pătrunjelul și apoi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Scoateți discul de feliere și puneți o farfurie de servire peste vasul robotului de bucătărie. Inversați vasul, astfel încât salata de ciuperci să iasă cu ciupercile în partea de jos și parmezanul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Cojiți lămâia peste salată și acoperiți cu piper negru crăpat după gust. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, oțetul, uleiul de măsline și sarea până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți peste salată și serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista