Salată de ciuperci Paris cu lămâie, pătrunjel și parmezan
Salata de ciuperci Paris cu lămâie, pătrunjel și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție conține 122 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sare de mare, ulei de măsline extravirgin, parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 393 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Salată de conopidă și pătrunjel parmezan, Salată de conopidă și pătrunjel parmezan, și JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich – în Las Vegas, puteți gusta Parisul, la Hotelul Paris pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați robotul de bucătărie cu atașamentul subțire pentru feliere. Împingeți mai întâi Parmigiano-Reggiano, apoi pătrunjelul și apoi ciupercile.
Scoateți discul de feliere și puneți o farfurie de servire peste vasul robotului de bucătărie. Inversați vasul, astfel încât salata de ciuperci să iasă cu ciupercile în partea de jos și parmezanul deasupra.
Cojiți lămâia peste salată și acoperiți cu piper negru crăpat după gust. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, oțetul, uleiul de măsline și sarea până se emulsionează.
Stropiți peste salată și serviți imediat.