Salată de citrice cu rozmarin prăjit și măsline
Salata de citrice cu rozmarin prăjit și măsline ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 210 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați portocale cara caran, măsline vindecate cu ulei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Citrice Cu Rozmarin Prăjit Și Măsline, Măsline de citrice, fenicul și rozmarin, și Salată de citrice cu măsline și Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei vegetal într-un mic grelecratiță la o adâncime de 1". Prop deep-frythermometer în ulei, astfel încât becul este scufundat;ulei de căldură la foc mediu la 350 F.
Adăugați patru crenguțe de rozmarin de 3 " în ulei și prăjiți până la un verde crocant și strălucitor, 10-15 secunde.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie;condimentați ușor cu sare kosher.
Adăugați10 măsline negre întărite cu ulei în ulei; se prăjește până se oprește barbotarea, aproximativ 4 minute.
Așezați pe farfurie cu rozmarin. Strip rosemaryfrunze din crengute; carne tocată. Tăiați măslinele. Folosind un cuțit mic și ascuțit, tăiați coaja albă din 6 portocale de sânge și 6 portocale Cara Cara.
Tăiați transversal în runde de 1/2"; aranjați pe un platou. Faceți înainte: portocalele, rozmarinul și măslinele pot fi pregătite cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți felii de portocale. Depozitați separat rozmarinși măsline etanșe la temperatura camerei.
Condimentați ușor portocalele cu sare și piper negru proaspăt măcinat; stropiți cu2 linguri ulei de măsline extravirgin.
Presărațitocat rozmarin și măsline peste portocale.