Salată de cicoare cu gutui și nuci pecan
Salata de cicoare cu gutui și nuci pecan este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 1,86 USD pe porție. O porție conține 259 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ghimbir, jumătăți de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Strudele de mere de gutui cu sirop de gutui, Salată de cicoare cu nuci și parmezan, și Cicoare, șuncă prăjită și salată de pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mare, combinați apa cu oțetul de cidru, zahărul brun, jalapeo, ghimbirul, coriandrul, bățul de scorțișoară și un vârf de sare și dați la fiert.
Adăugați gutuiul feliat, acoperiți și fierbeți la foc mic până când sunt fragede, aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați gutuiul pocat într-un castron mic. Aruncați lichidul de braconaj de gutui.
Între timp, întindeți jumătățile de pecan pe o foaie de copt cu margini și presărați sare.
Coaceți aproximativ 7 minute, până când nucile pecan sunt prăjite.
Într-un castron mic, amestecați sherry și oțetul de vin roșu cu uleiul vegetal, uleiul de nucă și zahărul. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Într-un castron mare de salată, aruncați cicoarea cu gutui, nuci pecan și brânză albastră.
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă bine.