Salată De Cereale Grecești

Salată De Cereale Grecești
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Salata grecească de cereale ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tabbouleh, salata verde, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Cereale Grecești, Cereale integrale alac Mini Pitas cu salata greceasca – două moduri, și Zeiță Greacă castron de cereale cu dovlecei prăjiți, Halloumi și semințe prăjite.

Instrucțiuni

1
Combinați amestecul de tabbouleh (grâu bulgur și pachet de condimente) și apă clocotită într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea la frigider 30 de minute sau până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați coaja de lămâie și următoarele 3 ingrediente în amestecul de tabbouleh; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
3
Adăugați salată și ingredientele rămase și aruncați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista